Om oss

Rusta och Matcha är för dig som behöver hjälp med att nå dina mål med jobb eller utbildning!

Aros-Matchning-om-oss

Låt oss hjälpa dig att ta steget till jobb eller utbildning!

Vi är din lokala Rusta och Matcha leverantör. Rusta och Matcha är en tjänst för dig som är inskriven på arbetsförmedlingen. Det är arbetsförmedlingen som fattar beslut om tjänsten men du väljer själv din leverantör. Våra handledare har flera års erfarenheter av att coacha och vägleda människor som är långt ifrån arbetsmarknaden.

Hos oss får du en individuell planering anpassad efter dina behov. Du har en personlig handledare som är tillgänglig för dig och hjälper dig för att uppnå dina mål. Vi är din lokala leverantör med bred kontaktnätverk bland arbetsgivare och bred kunskap om den lokala arbetsmarknaden och vuxenutbildning.

Hos oss får du individuell vägledning till dina mål oavsett om det är jobb eller studier. Vi sätter individen i fokus för varje individ är en unik person med unika kunskaper och erfarenheter.

Vår vision är att hitta samarbete och samverkan mellan olika aktörer på arbetsmarknaden för att lyckas med en perfekt matchning. Vårt team består av kompetent samt engagerad personal. Vårt mål är att minska arbetslösheten genom att matcha medarbetare med rätt profil mot företag med anställningsbehov. Tillsammans bidrar vi till en inkluderande arbetsmarknad!

Aros-Matchning-om-oss-vision